Ulei de cătină

Vreau ulei de cătină

0744510654 mesaj

Ulei de cătină

Cum se obţine

Uleiul de cătină se obţine prin metoda extracţiei în atmosferă protejată cu bioxid de carbon sau prin extracţie cu solvent din pulberea de cătină, obţinută prin măcinarea fructelor de cătină deshidratate.

Utilizări

Uleiul de cătină este cel mai valoros produs obţinut din fructele de cătină. Se poate utiliza pentru uz intern şi pentru uz extern.

Beneficii

Uleiul de cătină are efecte benefice asupra organismului, având rol important în creşterea imunităţii, a nivelului energetic al organismului, în tratarea unei palete largi de afecţiuni. Este util în profilaxia infecţiilor, în prevenirea asterosclerozei şi a tulburărilor cardiace, are efect de regenerare şi acţiune antitumorală. Conţine substanţe antiinflamatorii şi antiulceroase necesare în tratarea afecţiunilor gastrointestinale. Are rol important în hidratarea şi tonifierea pielii, în vindecarea diferite afecţiuni ale pielii, inclusiv arsuri, eczeme, psoriazis, dermatite, arsuri, răni, degerături, diferite leziuni.

Alte produse din cătină

Nectar de cătină

Nectar de cătină

Suc de catina cu pulpa amestecat in proportii egale cu miere de albine de salcam.
detalii

Sirop de cătină

Sirop de cătină

Suc de cătină limpezit obţinut prin presare la rece, combinat în proporţii egale cu miere de albine de salcâm
detalii

Cătină cu miere

Cătină cu miere

Fructe de cătină cu miere de albine.
detalii

Pulbere de cătină cu miere

Pulbere de cătină cu miere

Produs obtinut prin macinarea fructelor de catina alba deshidratate si amestecarea cu miere de albine.
detalii

Cătină deshidratată

Cătină deshidratată

Cătină deshidratată
detalii

Cătină congelată

Cătină congelată

Fructe de catina alba supuse unor temperaturi foarte scăzute (-25 la -35°C), păstrate în depozite frigorifice la-18°C.
detalii



webdesign
produs.php