Pulbere de cătină cu miere
Cum se obţine
Produs obținut prin măcinarea fructelor de cătină albă deshidratate și amestecarea cu miere de albine. Valoarea superioară a produsului este dată de faptul că fructele de cătina prin măcinare devin mult mai ușor digerabile, componentele bioactive conținute de fruct putând fi eliberate mai eficient.
Utilizări
Se consumă 1-2 lingurițe pe zi înainte de masă, preferabil dimineața.
Beneficii
Pulberea de cătină cu miere de albine are un rol important în creşterea imunităţii, a nivelului energetic al organismului, în tratarea unei palete largi de afecţiuni. Este util în prevenirea asterosclerozei şi a tulburărilor cardiace, are efect de regenerare şi acţiune antitumorală. Conţine substanţe antiinflamatorii şi antiulceroase necesare în tratarea afecţiunilor gastrointestinale.
Alte produse din cătină
Nectar de cătină
Suc de catina cu pulpa amestecat in proportii egale cu miere de albine de salcam.
detalii
Sirop de cătină
Suc de cătină limpezit obţinut prin presare la rece, combinat în proporţii egale cu miere de albine de salcâm
detalii
Cătină cu miere
Fructe de cătină cu miere de albine.
detalii
Ulei de cătină
Uleiul de cătină este cel mai valoros produs obţinut din fructele de cătină.
detalii
Cătină deshidratată
Cătină deshidratată
detalii
Cătină congelată
Fructe de catina alba supuse unor temperaturi foarte scăzute (-25 la -35°C), păstrate în depozite frigorifice la-18°C.
detalii