Cătină deshidratată

Vreau cătină deshidratată

0744510654 mesaj

Cătină deshidratată

Cum se obţine

Cătina deshidratată se obţine prin uscarea fructelor în cuptoare speciale, la o temperatură de 40-50°C, obţinându-se o umiditate de maxim 10-12%.

Utilizări

Din fructele de cătină deshidratate se obţine prin măcinare pulberea de cătină, din care ulterior se poate extrage uleiul de cătină. Fructele de cătină deshidratate şi/sau pulberea de cătină pot fi folosite la prepararea ceaiurilor sau pot fi consumate împreună cu lapte sau iaurt.

Beneficii

Se administrează ca vitaminizant şi remineralizant, este utilă în combaterea anemiei, în prevenirea bolilor circulatorii, hepatice, gastrointestinale, a afecţiunilor sistemului nervos şi a sistemului endocrin.

Alte produse din cătină

Nectar de cătină

Nectar de cătină

Suc de catina cu pulpa amestecat in proportii egale cu miere de albine de salcam.
detalii

Sirop de cătină

Sirop de cătină

Suc de cătină limpezit obţinut prin presare la rece, combinat în proporţii egale cu miere de albine de salcâm
detalii

Cătină cu miere

Cătină cu miere

Fructe de cătină cu miere de albine.
detalii

Ulei de cătină

Ulei de cătină

Uleiul de cătină este cel mai valoros produs obţinut din fructele de cătină.
detalii

Pulbere de cătină cu miere

Pulbere de cătină cu miere

Produs obtinut prin macinarea fructelor de catina alba deshidratate si amestecarea cu miere de albine.
detalii

Cătină congelată

Cătină congelată

Fructe de catina alba supuse unor temperaturi foarte scăzute (-25 la -35°C), păstrate în depozite frigorifice la-18°C.
detalii



webdesign
produs.php