Nectar de cătină
Cum se obţine
Nectarul de cătină se obţine din sucul de cătină cu pulpă obţinut prin presare la rece, combinat în proporţii egale cu miere de albine de salcâm. Nu conţine zahăr sau conservanţi.
Utilizări
Se poate consuma în doze de minim 20-25 ml de două, trei ori pe zi sau combinat cu apă sau ceai.
Beneficii
Este benefic pentru întărirea sistemului imunitar, creşterea nivelului de energie al organismului, în prevenirea asteniei, anemiei, este un bun adjuvant în tratamentul bolilor grave ale organismului.
Alte produse din cătină
Sirop de cătină
Suc de cătină limpezit obţinut prin presare la rece, combinat în proporţii egale cu miere de albine de salcâm
detalii
Cătină cu miere
Fructe de cătină cu miere de albine.
detalii
Ulei de cătină
Uleiul de cătină este cel mai valoros produs obţinut din fructele de cătină.
detalii
Pulbere de cătină cu miere
Produs obtinut prin macinarea fructelor de catina alba deshidratate si amestecarea cu miere de albine.
detalii
Cătină deshidratată
Cătină deshidratată
detalii
Cătină congelată
Fructe de catina alba supuse unor temperaturi foarte scăzute (-25 la -35°C), păstrate în depozite frigorifice la-18°C.
detalii