Pulbere de catina cu miere de albine

Pulbere de catina cu miere de albine

Cum se obţine?
Produs obținut prin măcinarea fructelor de cătină albă deshidratate și amestecarea cu miere de albine. Valoarea superioară a produsului este dată de faptul că fructele de cătina prin măcinare devin mult mai ușor digerabile, componentele bioactive conținute de fruct putând fi eliberate mai eficient.

Utilizări
Se consumă 1-2 lingurițe pe zi înainte de masă, preferabil dimineața.

Beneficii
Pulberea de cătină cu miere de albine are un rol important în creşterea imunităţii, a nivelului energetic al organismului, în tratarea unei palete largi de afecţiuni. Este util în prevenirea asterosclerozei şi a tulburărilor cardiace, are efect de regenerare şi acţiune antitumorală. Conţine substanţe antiinflamatorii şi antiulceroase necesare în tratarea afecţiunilor gastrointestinale.

UTILIZARI - PRODUSE 100% NATURALE

Fructele de catina alba se pot valorifica sub forma de suc, sirop, nectar, gem, marmelada etc. Frunzele si ramurile tinere, precum si pulpa fructelor, constituie un bun furaj pentru animale, fiind utilizate si pentru prepararea ceaiului de catina. Fructul plantei are mare importanta pentru medicina umana si cea veterinara, reprezentând o intreaga farmacie cu efecte miraculoase pentru om si animal.