nectar de catina alba

Nectar Catina





Cum se obţine
Nectarul de cătină se obţine din sucul de cătină cu pulpă obţinut prin presare la rece, combinat în proporţii egale cu miere de albine de salcâm. Nu conţine zahăr sau conservanţi.

Utilizări
Se poate consuma în doze de minim 20-25 ml de două, trei ori pe zi sau combinat cu apă sau ceai.

Beneficii
Este benefic pentru întărirea sistemului imunitar, creşterea nivelului de energie al organismului, în prevenirea asteniei, anemiei, este un bun adjuvant în tratamentul bolilor grave ale organismului.

UTILIZARI - PRODUSE 100% NATURALE

Fructele de catina alba se pot valorifica sub forma de suc, sirop, nectar, gem, marmelada etc. Frunzele si ramurile tinere, precum si pulpa fructelor, constituie un bun furaj pentru animale, fiind utilizate si pentru prepararea ceaiului de catina. Fructul plantei are mare importanta pentru medicina umana si cea veterinara, reprezentând o intreaga farmacie cu efecte miraculoase pentru om si animal.